Neem de tijd voor jezelf
en houd overzicht

Hoe verzilver je je Coach Credits?

Welkom

Het is fijn om te weten dat er altijd een onafhankelijke carrièrecoach voor je is. Op de momenten dat jij het nodig vindt. Daarom biedt jouw werkgever je deze mogelijkheid. Jouw coach credit card is goed voor uitgebreide coachsessies van 1,5 uur. Je kunt ze gebruiken wanneer jij dat wilt en sparren over een breed scala aan onderwerpen.

Kies je eigen coach

De coaches van Carrière Buddy zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun meters hebben gemaakt in het bedrijfsleven. Jij kiest zelf de coach die bij je past. Je spreekt af om kennis te maken en je vraag verder te onderzoeken. Heb je je coach gevonden? Volg dan de instructies uit het boekje.

Deze Carrière Buddy's zijn er voor jou

Regel direct je eerste gesprek om je vraag verder te onderzoeken

Wat houdt je echt bezig?

De volgende stap in je carrière zou toch een stap dichter bij je droombaan moeten zijn. 

Wat is die droombaan voor jou? Van welk werk word je blij en kom je ‘s ochtends je bed voor uit? 

Het is goed om jezelf die vragen af en toe te stellen nog voordat het écht moet. Een Carrière Buddy bespreekt dat met je en jullie maken zo nodig een plannetje om je idealen te verwezenlijken. 

De kunst is om af te remmen voordat je de bocht uitvliegt. Dat betekent dat je al vroeg signalen bij je zelf kunt ontdekken die aangeven dat je richting je grens gaat. 

Met je Carrière Buddy zet je die zaken eens op een rij en anticipeer je op overbelasting in je werk door je grenzen aan te geven. Maar ook alternatieven te bieden voor oplossingen. Je zegt niet alleen wat je niet meer gaat doen, maar ook hoe het werk wel geregeld kan worden. 

Soms sta je in je carrière ineens voor een cruciale uitdaging. Er worden strategische keuzes gemaakt voor de organisatie. En die raken jou ook. Het is niet je eigen keuze. Het komt op je af. Niet in beweging komen is geen optie.

Toch zou er ook van je gevraagd kunnen worden om ‘gewoon’ je werk te blijven doen. De onzekerheid over continuïteit van je baan neemt toe. Hoe ga je daar emotioneel mee om? Maar ook, hoe verdeel je je energie en anticipeer je alvast op het moment dat je eventueel ook ander werk zal moeten overwegen? 

Wat je vraag ook is, een Carrière Buddy kan je verder helpen. Hij of zij is een ervaren professional die weet op welk veld jij speelt en kan ook sparren over de strategie die je voor jezelf uitstippelt. Jouw Carrière Buddy is 24/7 bereikbaar en beschikbaar. Zo blijf je aan het stuur van je eigen proces en bereid je je voor op de volgende fase. Je wilt antwoord hebben op vragen als: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? 

Maar ook in één moeite doorgaan naar het nemen van die volgende stap. 

Dan is het fijn als er iemand ‘van buiten’ met je meeloopt.

Meer informatie

Heb je vragen over Carrière Buddy? Neem dan gerust contact op.

Contact met Akkie
Voor- en achternaam