Tijd voor een goed gesprek
over je loopbaan?

Persoonlijk, betrokken en resultaatgericht.

Deze tijd vraagt om lenige efficiënte organisaties waar de juiste talenten op de juiste tijd op de juiste plekken terecht moeten komen. Aan de andere kant hebben medewerkers natuurlijk zelf ook ambities om zich blijvend te ontwikkelen.

Onze Buddy’s zijn door de wol geverfd en hebben hun strepen inmiddels verdiend. Hun drijfveer is om anderen te helpen succesvol te worden in hun loopbaan. 

Door 24/7 bereikbaar en beschikbaar te zijn, versnellen we het persoonlijke ontwikkelproces. Wij bepalen samen met jou de carrièredoelen, bieden inzichten en kunnen je persoonlijk begeleiden.

Individuele coachingsprogramma's

Carrière maken. Daar gaan deze twee gesprekken over. Wat betekent het voor jou? We onderzoeken wat de bedoeling is van jouw loopbaan en kijken hoe die loopbaan je kan helpen om je verlangens, je drive, je idealen te realiseren.
Jouw Carrière Buddy is er voor jou, waar en wanneer jij dat wil. Omdat je dagelijks over je carrière nadenkt, kan je altijd bellen, whatsappen, of een afspraak maken. Door de continue dialoog met je Carrière Buddy, voel je je steeds gesteund, ben je ontspannen en ben je effectiever in je werk.
Wil je heel helder jouw kracht, je onderscheidende kwaliteiten en je werkwaarden kunnen benoemen? Dan is dit iets voor jou! In twee coachgesprekken gaan we aan de slag om te achterhalen wat jouw kwaliteiten zijn.
In twee dialogen maken we de balans op van je loopbaan tot nu toe. Hoe kijk je terug op de stappen die je tot nu toe hebben gezet? En vooruitkijkend: waar wil je naar toe? Lig je op koers? Door op deze manier naar je loopbaan te kijken, krijg je helder wat je drijfveren waren om bepaalde functies te ambiëren en te realiseren.
Als je na wilt denken over de toekomst van je werk, dan is de APQ iets voor jou. Samen doen we een arbeidsmarktscan en kijken we naar je huidige werk, naar wat je kunt en leuk vindt en hoe de toekomst er uit zou kunnen zien. Deze sessie leidt tot een persoonlijke analyse, zodat je weet waar je staat.
e-book

E-boek:
Carrière Candy

Download een selectie uit ons Carrière Candy boek (PDF) en laat je inspireren door enkele van onze carrière verhalen.
Daarnaast krijg je informatie over de mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. 

Dagboekje:
Mijn Bubbels

Even een paar minuten per dag stilstaan, in je eigen bubbel gaan zitten, en naar jezelf kijken als toeschouwer geeft een ander perspectief. Vraag het dagboekje ‘Mijn Bubbels’ aan en wij sturen het kosteloos naar je toe.

Workshops

Tijdens deze workshop gaan we in op hoe jij je het maximale uit LinkedIn kan halen. LinkedIn is een onmisbaar gereedschap voor sollicitanten. Ontdek de verborgen mogelijkheden. Hoe positioneer je je op LinkedIn en hoe weet je meer rendement te halen uit je LinkedIn profiel?
Tijdens deze workshop gaan we in op hoe jij je op een krachtige en effectieve manier kunt positioneren. Door je eigen kwaliteiten goed te kennen en te doorgronden kun je werken aan je persoonlijke verhaal en door dit slim in te zetten, kun je je eigen, consistente personal brand ontwikkelen.
Er zijn genoeg presentaties, tips & trucs en adviezen over netwerken te vinden, maar waarom blijft dan toch de actie uit? Zijn het gedachten die blokkeren of ervaar je een gebrek aan vaardigheden om een netwerkgesprek met plezier aan te gaan? Tijdens deze workshop gaan we in op het beantwoorden van deze vraag.
We gaan met jou aan de slag aan de hand van de 4 C’s van proactief loopbaangedrag: controle, curiosity, concern en confidence. Aan het einde van de workshop heb je een concreet plan om proactief met je loopbaan aan de slag te gaan.
We hebben allemaal wel eens te maken met tegenslagen of situaties die vragen om te veranderen. Ieder mens reageert daar anders op. In deze workshop onderzoeken we met elkaar wat ons historische reactiepatroon is en hoe we naar de toekomst toe ons vermogen om ons aan te passen kunnen vergroten.

Ervaringen over onze coaching & workshops

“Mede door de inzichten van deze loopbaancheck kon ik mijn doelen om ander werk te vinden scherper stellen”
“Deze APQ-sessie heeft mij de boost gegeven om in beweging te komen en mijn kansen te grijpen”, nogmaals dank Carrière Buddy!”
"Het is een beperkte tijdsinvestering en zeker nuttig om af en toe stil te staan bij de vooruitzichten. ”

Heb je interesse in een coachingsprogramma of workshop, vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen dan contact met je op en bespreken de mogelijkheden. 

Contactformulier Linked-In campagne
Voor- en achternaam