Quinnoah
jouw carrière update

Welkom

Je hebt besloten om gebruik te maken van de mogelijkheid om met ons jouw Carrière Update te bespreken. Deze drie gesprekken gaan we op maat vormgeven. Je kunt zelf bepalen hoe je invulling gaat geven aan dit traject. 

Daarvoor is het eerste van de vier gesprekken bedoeld. In drie kwartier maken we kennis en geef je aan wat je specifieke behoefte is. Dat kan van alles zijn. Dus ook bijvoorbeeld: “ik wil even stilstaan om zo te reflecteren op waar ik nu sta”. 

Drie thema's

De individuele coachgesprekken worden na een eerste intakegesprek ingedeeld aan de hand van drie thema’s: dit is mijn verhaal, dit is mijn kracht en dit is mijn plan.

Dit is de leidraad die je samen met ons in gaat kleuren. Je kunt aangeven welke coach je voorkeur heeft. Als dat om een planning technische reden niet kan, stellen wij een andere coach voor. Na de intake kan je altijd switchen als je het idee hebt dat er onvoldoende klik is. 

Ervaringen over onze carrière updates

“Mede door de gesprekken kon ik het jaar sterk eindigen.”

“Nog nooit zo’n goede eindwaardering gehad als afgelopen jaar, ik had de maximale score van vier ‘sterren’. Mede door de gesprekken kon ik het jaar sterk en zelfbewust eindigen; ik wist opeens heel goed waarom ik heb gewerkt zoals ik heb gewerkt.”
“Af en toe stilstaan bij de vooruitzichten.”

"Het is een beperkte tijdsinvestering en zeker nuttig om af en toe stil te staan bij de vooruitzichten. Er is nog veel mogelijk, als je maar open staat voor nieuwe ideeën.”
“Het eigenlijk zou dagelijkse kost moeten zijn.”

“Een dergelijk coachinggesprek zou voor iedere werknemer verplicht moeten zijn. Dit vanwege de toekomst die complex en zeer veranderlijk is. Het continue nadenken over je baantoekomst zou eigenlijk dagelijkse kost voor iedereen moeten zijn.”

Aanmelden

Meld je nu aan voor een loopbaancoach. Om zoveel mogelijk uit dit traject te halen zijn jouw eigen input, motivatie en je inzet van belang.

Je kunt je voorkeur voor een coach aangeven. Mocht deze coach al ingepland staan en geen ruimte meer hebben, stellen we een andere coach aan je voor. 

Contactformulier Quinnoah
Voor- en achternaam