Summer school 2024
Workshop

Summer School 2024

De zomer is een heerlijke periode met veel vrije tijd en veel mogelijkheden om naar buiten te gaan. Het biedt ook een mooie gelegenheid om eens wat inspiratie op te doen. Vanuit dat idee lees ik ieder jaar een stapeltje boeken over allerlei thema’s rondom persoonlijke ontwikkeling, gerelateerd aan loopbaan en alles wat daarmee te maken heeft.

Dat noem ik mijn Summer School en dit jaar is alweer de vijfde keer dat ik dat doe. De Summer School levert me ieder jaar veel inzichten op en geeft me ook veel plezier. Dat enthousiasme deel ik graag met anderen. Dus doe mee!

Workshop details

Datum
Woensdag 10 juli

Locatie
Bibliotheek, Neude 11, Utrecht.

Door
Stefan Pieters

Tijd
9.00-12.30 uur

Kosten
€75,- per deelnemer (exclusief btw, inclusief een inspirerend boek)*

*) Een mooie besteding van je persoonlijk opleidingsbudget, dus vraag het je werkgever!

Waarom moet je hier bij zijn?

Ben jij enthousiast om deze zomer zelf te gaan werken aan persoonlijke ontwikkeling? Vind je het leuk om je hersens eens aan het werk te zetten? Wil je inspiratie opdoen? Maak dan met Summer School 2024 een kick-start om dit vorm te geven, zodat je er iets waardevols van kunt maken.

Je krijgt ideeën over verschillende thema’s: over wat je kunt lezen, hoe je kunt lezen en hoe je er blijvend iets aan kunt hebben. De workshop vindt plaats aan het begin van de zomer, zodat je daarna de tijd hebt om ermee aan de slag te gaan.

Aanmelden

Wil jij ook ontdekken hoe je inspiratie voor jezelf kunt organiseren? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

Summer school
Voor- en achternaam