Ontwikkelen met een
persoonlijke Carrière Buddy

Een Carrière Coach voor iedereen

Traditionele coaching wordt vooral ingezet op de talenten of op enkele probleemgevallen. Onze Carrière Buddy’s richten zich juist op de groep medewerkers die normaal functioneren. Zo kan pro-actief aan ontwikkeling worden gewerkt. Je krijgt een soort domino-effect: een betere work-life balance, minder ziekte, minder burn-outs, minder verloop en een veel relaxtere kijk op ontwikkeling.

We zien dat mensen met een Carrière Buddy hun mogelijkheden beter begrijpen en ook hun verwachtingen beter managen. Ze zijn daardoor meer ontspannen. En ook tevredener over hun werkgever.

En het mooie is: het kost de organisatie maar een fractie van de traditionele manier van coachen. Daarom kunnen met Carrière Buddy’s veel meer mensen tegelijk worden begeleid.

Video afspelen

Ervaringen van onze klanten

...ze begonnen gelijk...

"Nadat er een goede analyse was gemaakt van wat er speelde binnen onze organisatie werd er direct doorgepakt. Onze mensen mochten zelf hun Carrière Buddy kiezen en konden vanuit hun eigen behoefte aan de slag "
...niet alleen coaching...

"De mensen van Carrière Buddy denken op een breder HR terrein met ons mee. Voor de opzet van onze nieuwe Academy kwamen ze met frisse innovatieve methoden die zich al bewezen hadden bij andere klanten."
... ze geven zelf de trainingen...

"Mooi om te zien dat ook de eigenaren van Carrière Buddy, Freek en Akkie, de trainingen op zich namen voor onze teams. Zij staan dicht bij de mensen en die input krijgen we op strategisch niveau weer terug van ze."
0
carrière gesprekken het afgelopen jaar​
0
bedrijven die ons inschakelen​
0
jaar geleden zijn we opgericht​

Een selectie van de Carrière Buddy's

Hoe werkt het?

Het is coaching on-the-go. Medewerkers kunnen altijd bij hun coach terecht, 24/7. Online én offline, want een goed face-to-face gesprek bijft onontbeerlijk. We werken met micro coaching, job crafting, competentie-sprints en persoonlijke ontwikkelscrums.

De Carrière Buddy werkt eigenlijk nèt als Google Maps. Het is een adaptieve manier van carrière coaching om de medewerkers de kortste route naar hun doel te wijzen. Vertragingen worden omzeild en bij een verkeerde afslag sturen we direct bij, zodat de medewerker weer snel op de juiste route zit.

Probeer de Carrière Buddy eventueel eens met een klein groepje medewerkers. De kosten per maand per medewerker vallen in het niet bij de kosten van traditionele coaching. Bovendien zit je nooit ergens aan vast want alles is per maand opzegbaar.

akkie HR

Meer informatie

Wil jij meer informatie over wat de Carrière Buddy voor jullie organisatie kan betekenen? Laat je gegevens achter en ik neem snel contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Akkie Muller, eigenaar Carrière Buddy

Contact met Akkie
Voor- en achternaam
e-book

E-boek: Carrière Candy

Download een selectie uit ons Carrière Candy boek (PDF) en laat je inspireren door enkele van onze carrière verhalen. Daarnaast krijg je informatie over de mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. 

Dagboekje: Mijn Bubbels

Even een paar minuten per dag stilstaan, in je eigen bubbel gaan zitten, en naar jezelf kijken als toeschouwer geeft een ander perspectief. Vraag het dagboekje ‘Mijn Bubbels’ aan en wij sturen het kosteloos naar je toe.