Blijf naar het grote plaatje kijken

Blijf naar het grote plaatje kijken

Marc Eijkens, Managing Director & Oprichter Yobz

Hoewel deze tijd heftig was voor iedereen, ben ik ook dankbaar voor wat het me gegeven heeft. Het team bleek ongelofelijk veerkrachtig en staat er sterker in dan ooit. Hoewel de werkdagen langer waren dan ooit tevoren, heb ik ook kunnen genieten van de bonustijd met mijn gezin. Samen een kop koffie of even stoom afblazen in de tuin.

Vanuit onze eigen Yobz Academy investeren wij veel in de ontwikkeling van onze Professionals. Met het wegvallen van de trainingen verdween ook het sociale aspect, maar Carrière Buddy heeft hier een snelle en creatieve invulling aan gegeven middels online intervisies en coaching sessies.  Daarnaast hebben we dagelijkse coffee breaks ingepland en in plaats van ons winterfeest, onder leiding van een professionele kok samen gekookt. Er is een doos met alle ingrediënten bij iedereen thuis bezorgd en samen hebben we gekookt en gegeten.

Voor 2021 wil ik meegeven: blijf naar het grote plaatje kijken. Ooit worden de tijden weer beter. Dat is je stip aan de horizon. Zorg verder dat je dagelijks in contact blijft met je collega’s en je dierbaren en houd elkaar in de gaten.