Kijk naar wat er wel is en kan

Kijk naar wat er wel is en kan

Marjolein van Leunen, HR Manager Norton Rose Fulbright

Ik heb eigenlijk nog helemaal geen tijd gehad om na te denken over hoe ik de coronaperiode ervaren heb, we hebben het zo druk gehad. Een ding weet ik wel, ik miste mijn team enorm!

Om contact te houden met de collega’s en de onderlinge sfeer te verhogen, organiseren we veel virtuele meetings en workshops, wandelingen met collega’s en af en toe laten we een leuke attentie thuisbezorgen. We hebben zelfs een virtueel winterfeest georganiseerd.

Dat is ook precies wat ik aan anderen mee wil geven: kijk naar wat er wel is en kan. Natuurlijk verlangt iedereen weer voor een deel naar het oude, maar er zijn zoveel leuke initiatieven waar je nu aan deel kan nemen. En mijn tweede tip is: ga naar buiten. Dat doet een mens goed.

Waar ik me het meest op verheug als ik straks mijn collega’s weer dagelijks zie, is het krijgen van de slappe lach. Ik kan niet wachten!